Informação adicional
Enólogo | Pietro Rivella |
---|---|
Produtor | Altesino |
Região do Vinho (País) | Itália |
Região do Vinho (Zona) | Montalcino |
Tamanhos Existentes | 0.5L |
Tipo | Destilados |
A grappa é feita por destilação de resíduos de bagaço de uva (principalmente as peles, mas também os caules e sementes). Foi originalmente feita para evitar o desperdício, utilizando sobras no final da época vinícola.
Ficha Técnica
Enólogo | Pietro Rivella |
---|---|
Produtor | Altesino |
Região do Vinho (País) | Itália |
Região do Vinho (Zona) | Montalcino |
Tamanhos Existentes | 0.5L |
Tipo | Destilados |
Cookie | Duração | Descrição |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |