Informação adicional
Enólogo | Luís Camacho Simões |
---|---|
Produtor | Horácio Simões |
Região do Vinho (País) | Portugal |
Região do Vinho (Zona) | Península de Setúbal |
Tamanhos Existentes | 0.75L |
Tipo | Branco |
Método de Vinificação: Fermentado em barrica com controlo de temperatura. A fermentação malolactica dá-se também em barrica de carvalho Francês, com battonage vigorosa durante 6 meses.
Estágio: Em meias barricas de Carvalho Francês usadas e posteriormente em garrafa.
Ficha TécnicaEnólogo | Luís Camacho Simões |
---|---|
Produtor | Horácio Simões |
Região do Vinho (País) | Portugal |
Região do Vinho (Zona) | Península de Setúbal |
Tamanhos Existentes | 0.75L |
Tipo | Branco |
Cookie | Duração | Descrição |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |